Završio je međunarodni malonogometni turnir Jaska Winter Cup

Keraterm - Centroplinomont

U nedjelju navečer odigrana je završnica Jaska Winter Cupa, na kojem su se 33 ekipe borile za naslov prvaka. Najviše uspjeha na kraju su imali igrači Keraterma-Centroplimonta koji su u finalnom susretu bili uspješniji od Tektona. Treći su bili igrači iz MNK Gornja Zdenčina, dok je CB Time out bio četvrti.

Mnk Gornja Zdenčina

Uz najbolje momčadi nagrađeni su i najbolji pojedinci; igrač Krešimir Frigan (Keraterm-Centroplimont), strijelac Filip Rihtar (Tekton) i vratar Robert Šaplek (MNK Gornja Zdenčina).

Najbolji golman Jaska winter cup 2021

Organizator MMNK Good Times Jastrebarsko zahvaljuje se svim pokroviteljima, sponzorima i donatorima turnira, kao i svim ljudima koji su sudjelovali u organizaciji turnira koji su ekipama pružili sve potrebno da se što ugodnije osjećaju u Jastrebarskom. Također, zahvaljuju se i svim ekipama na odazivu i što su svojom prisutnošću uveličali sada već možemo reći tradicionalni turnir.

Najbolji igrač Jaska winter cup 2021

Unatoč ovim teškim pandemijskim vremenima kada i pod strogim mjerama za dvoranske sportove, prisutan je bio i zavidan broj gledatelja željnih malonogometnih ekzibicija i poteza.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Be the first to comment

Leave a Reply