Održana sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije

Pod predsjedanjem Vladimira Bregovića, sinoć je u Dugom Selu, održana prva sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije. Dnevni je red odrađen za pola sata, a sve su točke usvojene jednoglasno.

Sastav Skupštine doživio je manje promjene, jer članovima Skupštine viši nisu dugogodišnji tajnik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice Davor Štuban i Samoborac Davor Cipek, umjesto kojih su članovima postali Darko Blažinčić i Darko Šimunec.

-Pokojni Davor je ostavio veliki trag u županijskoj Zajednici, tako da je sada pred Blažinčićem ozbiljan posao- kazao je predsjednik Vladimir Bregović, kojeg je naročito obradovala činjenica kako su u Zajednicu primljene dvije nove članice, Sportska zajednica Općine Krašić i Sportska zajednica Općine Luka.

-To je dobro i to ću uvijek pozdraviti. Nažalost, imamo naznaka da se neke naše članice gase- istaknuo je Bregović.

Između ostaloga, Skupština je usvojila i novi Statut, kao i prijedlog javnih potreba u sportu za 2022., koji je ostao na razini ove godine te iznosi 6,125 milijuna kuna.

-Dat ću sve od sebe da napravimo dodatni iskorak. Sport u Zagrebačkoj županiji je uspješan, a ja vjerujem kako možemo biti i bolji, a da tome uistinu tako i bude, potrebna su daljnja ulaganja, kako u infrastrukturu tako i u same sportaše, jer svaka kuna uložena u sport deseterostruko se vraća- poručio je zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

Be the first to comment

Leave a Reply