Miroslavu Iviću još jedan mandat na čelu Rukometnog saveza Zagrebačke županije

Rukometni savez Zagrebačke županije ove godine slavi 20 godina od svoga osnutka. Prigodna svečanost održana je jučer u Ivanić-Gradu, gdje je održana Izborna skupština, nakon koje je javnosti predstavljena i treća edicija o radu i djelovanju Saveza u proteklih pet godina koju je pripremio tajnik Zvonko Barilić.

Skupštini je nazočio 21 od 27 članova, koji su jednoglasno za predsjednika potvrdili dosadašnjeg predsjednika Miroslava Ivića.

-Nije mi bilo teško raditi u protekle četiri godine, jer sam imao dobre suradnike. Vjerujem kako su svi vidjeli da radimo i djelujemo jako uspješno- istaknuo je Ivić.

Za dva dopredsjednika izabrani su Danijela Horvat i Hrvoje Pekera, uz koje je izabran i novi Upravni i Nadzorni odbor, u kojem će predsjednica i dalje biti Vlasta Jagić.

-U protekloj godini imali smo natjecanja kakva smo imali. Iza nas je vrlo uspješan ERASMUS projekt, a raduje ponovno pokretanje rada sa županijskim selekcijama- kazao je Zvonko Barilić, koji je tom prilikom promovirao i treću ediciju o radu i djelovanju Saveza u proteklih pet godina.

-Kroz 125 stranica donosimo sve o radu u proteklih pet godina, u kojima su navedeni svi uspjesi naših klubova, kao i sve igračice, igrači i sportski djelatnici, koji se mogu pronaći i na jednoj od 135 slika, koliko ih je objavljeno- istaknuo je Barilić.

Skupštini su nazočili i predstavnici HRS-a i Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije ispred koje je tajnik Mario Makarun, pohvalio suradnju i obećao daljnju pomoć u radu i djelovanju. U znak zahvale Rukometni savez Zagrebačke županije uručio im je prigodne zahvale, koje će naknadno biti uručene i županu Stjepanu Kožiću, te gradonačelniku Ivanić-Grada Javoru Bojanu Lešu.

Be the first to comment

Leave a Reply