Vladimir Bregović i dalje predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza

Dosadašnji predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza, Vladimir Bregović i dalje ostaje na čelu Saveza. Tako su sinoć jednoglasno odlučili predstavnici na Izbornoj skupštini, na kojoj je Vrbovčanin Bregović bio jedini kandidat za predsjednika, čime je ušao u četvrti predsjednički mandat.

-Iza nas je vrlo uspješno razdoblje u organizacijskom smislu, jer postigli smo sustav koji je održiv. Imamo sjajne trenere koji odlično rade svoj posao, a to daje rezultate koji se vide na strunjačama. Imali smo dva olimpijca, koja su bila vrlo blizu medalje, koja nam je nažalost izmakla. No, tu su i brojni drugi međunarodni uspjesi- ističe predsjednik Bregović, koji je naglasak na novom četverogodišnjem mandatu stavio upravo na Olimpijske igre u Parizu 2024.

-Očekujem tri natjecatelja na Olimpijskim igrama, među kojima po prvi puta i natjecateljicu u ženskom dijelu turnira. Medalja je naravno cilj, i vjerujem kako je to moguće uz sustavan rad, kakav smo uveli. Dalje nastavljamo s kampovima i organizacijom međunarodnih turnira, među kojima je Zagreb Open koji spada u vrh turnira na međunarodnoj sceni- zaključio je Bregović uz poruku, kako je budućnost hrvanja u Hrvatskoj zajamčena.

Be the first to comment

Leave a Reply