U Rugvici održano 19. izdanje međunarodnog M-2 taekwondo turnira

Nakon jednogodišnje stanke zbog globalne pandemije koronavirusa, TKD Rugvica danas je domaćin 19. izdanja međunarodnog turnira M-2. Po prvi puta turnir se održava na domaćem terenu u Rugvici, u dvorani Osnovne škole, nakon što je prethodnih 18 turnira održano u Vrbovcu.

Iako zbog važećih mjera na turniru sudjeluje manji broj klubova nego li prijašnjih godina i ovogodišnje izdanje turnira ima međunarodni karakter, budući da na turniru sudjeluju mađarski predstavnici. Samo natjecanje održava se u kategoriji mlađih kadeta i kadeta gdje sudjeluju 102 natjecatelja u borbama i 60 u kicku.

-Planirali smo ovo i ranije, no zbog razno raznih okolnosti nismo uspjeli, no napokon je došao i taj dan da smo u Rugvici. Ovo je vjerujem naš povratak kući gdje u budućnosti planiramo imati turnir kroz dva dana, jer uz sadašnje kategorije, drugog bi dana nastupili juniori i seniori- ispričao nam je predsjednik TKD Rugvica Darko Hrdan.

Organizaciju turnira i ove su godine pomogli Općina Rugvica, Zagrebačka županija te Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, kojima se TKD Rugvica prigodnim plaketama zahvalio na dosadašnjoj svekolikoj pomoći.

Be the first to comment

Leave a Reply