Izvršni odbor u Svetom Ivanu Zelini održao sjednicu

Izvršni odbor Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije donio je odluku kako će domaćin ovogodišnjeg proglašenja najboljih u sportu Zagrebačke županije biti Sveti Ivan Zelina. Svečanost proglašenja 18. ožujka održat će se u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina.

Upravo je Sveti Ivan Zelina, i tamošnja sportska Zajednica ugostila sjednicu Izvršnog odbora kojom je predsjedao Vladimir Bregović. Uoči početka sjednice sve je pozdravila predsjednica Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline Željka Jarec Bukal, a dobrodošlicu svima poželio je i gradonačelnik Hrvoje Košćec.

-Zadovoljni smo suradnjom koju imamo sa Sportskom zajednicom, jer svima nam je u cilju razvoj sporta i sportske infrastrukture. Mi se kao grad trudimo ići naprijed, te konstantno radimo na poboljšanju infrastrukture- kazao je gradonačelnik Košćec.

Osim što su članovi Izvršnog odbora odabrali najbolje pojedince i sportske kolektive kojima će nagrade biti uručena 18. ožujka, donijeta je Odluka o raspisivanju javnog poziva za sredstva za dodatne programe udruga te je usvojena Zamolba Hokej kluba Zeline, kojoj je za nastup na nedavnom Euro kupu u Turskoj osigurana financijska pomoć od 20 tisuća kuna.

Be the first to comment

Leave a Reply