Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije bogatija za tri granska saveza

U Samoboru je pod predsjedanjem Vladimira Bregovića održana 2. redovna sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije. Dnevni je red odrađen ekspresno za četrdesetak minuta.

Uz rekapitulaciju prošle 2021. godine za koju je podnijeto financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, Skupština je jednoglasno usvojila i raspodjelu javnih potreba u sportu Zagrebačke županije za ovu godinu. Kako je istaknuo glavni tajnik Mario Makarun sredstva u iznosu od 6,125 milijuna kuna osigurana su za granske saveze, velike športske priredbe i javne pozive.

-Imamo vjeru u rast sredstava. Određena obećanja za rebalansom kojim će nam se povećati sredstva postoje, a dođe li do toga tada će i raspodjela biti drugačija- istaknuo je predsjednik Zajednice Vladimir Bregović.

U članstvo Zajednice športskih udruga i saveza primljeni su Boćarski savez, Streličarski savez i Savez sportske rekreacije, dok su iz članstva Zajednice izbrisani Zajednica sportskih udruga Općine Križ te Zajednica sportskih udruga Općine Pokupsko.

Galerija

Be the first to comment

Leave a Reply