Jastrebarsko domaćin proglašenja najboljih u sportu Zagrebačke županije

Sportska zajednica Grada Jastrebarsko i njezin predsjednik Domagoj Šlat bili su domaćini sjednice Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Prisutne članove Izvršnog i Nadzornog odbora, te predsjednika Vladimira Bregovića i tajnika Marija Makaruna uvodno je u ime domaćina pozdravila zamjenica gradonačelnika Jastrebarskog, Nikolina Ribarić, koja je pohvalila jaskansku Zajednicu i predsjednika Šlata, koji su uvelike poboljšali stanje u jaskanskom sportu.

-Domagoj Šlat i Zajednica nabijaju nam veliki presing, jer krupnim koracima idu prema naprijed. Ovim putem pozivam i Zagrebačku županiju da nam pomognu u stvaranju još kvalitetnijih uvjeta za bavljenje sportom- istaknula je zamjenica Ribarić.

Predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović naglasio je kako Zajednica i Zagrebačka županija podržavaju sve investicije kojima se doprinosi stvaranju kvalitetnijih uvjeta za bavljenje sportom.

Sjednica Izvršnog odbora bila je svojevrsni uvod u ovogodišnju svečanost proglašenja najboljih u sportu Zagrebačke županije koja će također biti održana u Jastrebarskom 1. ožujka. Već tradicionalno proglasit će se najbolji sportaš, sportašica, momčad, ekipa, sportski djelatnici, kolektivi, sportske nade, kao i najbolji u para sportu.

-Za nama je još jedna rezultatski uspješna godina. Sportaši Zagrebačke županije osvijetlili su nam obraz, što će potvrditi i ovogodišnja svečanost proglašenja najboljih- zaključio je predsjednik Vladimir Bregović.