Ana Lenard je primjer kako se odnosi prema sportu

Zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec primio je i prigodno nagradio karatisticu Anu Lenard, koja je na Europskom prvenstvu u Poreču u ekipnoj konkurenciji osvojila brončano odličje.

Za Anu je ovo posebna medalja, jer po prvi je puta bila kapetanica ekipe.

-Mislim da sam taj posao odradila na nivou; imala sam tri pobjede i jednu neriješenu borbu, tako da je za mene ovo posebna medalja. Cure su se borile kao lavice te i one zaslužuju sve pohvale- istaknula je Ana, koja se sada priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se sredinom studenoga održati u Dubaiju.

Inače, Ana Lenard jedna je od najtrofejnijih sportašica mlađe generacije s područja Zagrebačke županije, koja je u četiri navrata proglašena najboljom sportašicom Zagrebačke županije.

-Ja sam uvjeren kako se Ana ovdje osjeća kao kod kuće. Mi smo ponosni na Anu i njezine rezultate, jer to je i promocija Zagrebačke županije. Ona je najbolji primjer kako se odnosi prema sportu, zbog čega može biti uzor svim mlađim generacijama- rekao je zamjenik župana Ervin Kolarec dodavši kako Županija kontinuirano prati i podržava sportaše i općenito sportsku zajednicu na svom području.

-Već sada možemo govoriti o Zagrebačkoj županiji kao županiji sporta- naglasio je Kolarec.

Anin trener, Darko Šimunec vjeruje kako će se karate ipak naći na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, jer nastup na najvećoj svjetskoj smotri bio bi najljepši mogući način da završimo Aninu sportsku karijeru, rekao je Šimunec.

Prijemu su ispred Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije nazočili njezin predsjednik Vladimir Bregović i tajnik Boris Makarun te ispred UO za kulturu, sport, tehničku kulturu i civilno društvo Ovlaštena za obavljanje poslova pročelnice Jadranka Dujić Frlan.

Be the first to comment

Leave a Reply