01 3327 645 sport@sport-zagrebacke-zupanije.hr

Menu
PROJEKTI

PROGRAM-RAZVOJA-ŠPORTA-ZAGREBAČKE-ŽUPANIJE-2008.-2016

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije osnovala je Radnu grupu koja je detaljno proučila stanje u športu Zagrebačke županije u svim svojim članicama, postojeće sustave natjecanja, stanje infrastrukture i financijsku situaciju u pojedinim članicama, te izradila ovu strategiju. Radna skupina je uz suradnju s brojnim stručnjacima osmislila sustav promjena i ideja koji bi bio na dobrobit svih športova i stanja u športu, te koji bi promijenio stanje na bolje.

PROGRAM RAZVOJA ŠPORTA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2008.-2016. /pdf/

1997.-2007. DESET GODINA RADA I DJELOVANJA ZAJEDNICE

Izdavanjem edicije 10. godina rada i djelovanja Zagrebačke županije na najprikladniji način obilježava se deseta obljetnica rada Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije. Ovom knjigom o športu trajno će ostati zabilježen rad, trud, vrijeme, napori, ali i svi zaslužni kolektivi i pojedinci koji su se istakli u športskom radu ili uspjesima naše županije.

1997.-2007. DESET GODINA RADA I DJELOVANJA ZAJEDNICE /pdf/

2. športski almanah

Športski život Zagrebačke županije iznimno je raznolik, bogat i uspješan. Stoga je izdavanje Športskog almanaha Zagrebačke županije, drugog po redu, značajan i potreban zahvat jer će svi zainteresirani na jednom mjestu naći brojne podatke o športu, njegovoj afirmaciji, športašima i svima onima koji športskim aktivnostima posvećuju najveći dio svog slobodnog vremena i svu svoju ljubav ulažu u ovaj plemeniti dio ljudskog života. Almanah je prava slika športa Zagrebačke županije u kojoj se ocrtavaju sve njene vrijednosti i nastojanja da športu i rekreaciji posvetimo još više mjesta i prostora.

2. ŠPORTSKI ALMANAH ZAGREBAČKE ŽUPANIJE /pdf/